babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Thomas – a márka, amely valódi megoldás a kisgyermekes háztartásoknak (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Valószínűleg mindannyian tapasztaltuk már, hogy hiába porszívózunk rendszeresen, a padlón, bútorokon rövid időn belül újra megjelennek a porcicák, hajszálak. Ahol kisgyermek vagy allergiában szenvedő családtag van, ott még fontosabb a tökéletes tisztaság biztosítása.

A német Thomas cégkészülékei hatékony megoldást kínálnak erre és sok más, kisgyermekek mellett felmerülő tisztasági problémára is.  

 

Egy porszívónál a legfontosabb elvárás az, hogy tökéletesen eltávolítson minden szennyeződést, koszt a padlóról, szőnyegről. A Thomas készülékekben alkalmazott vízszűrő a Wet-Jet fúvókákkal együtt a nagyobb, szilárd szennyeződések mellett az allergiát okozó porszemek, pollenek és atkák 99,9%-át is kiszűri és megköti a vízben. A költségekkel járó porzsák használata helyett csak 1 liter vízre van szükség a porszívózás során és a lakás tökéletesen tiszta, a levegő pedig érezhetően frissebb lesz. Az Aqua+ rendszer további előnye, hogy a porszívózás végeztével a tartály higiénikusan üríthető: a víz egyszerűen kiönthető a lefolyóba, nem kerül a levegőbe vissza sem porszem, sem egyéb allergén anyag.

 

A kisgyermekek sok időt töltenek a földön játszással, mászkálással, nem mindegy, hogy milyen higiéniát tudunk biztosítani nekik ehhez. A készülékekhez számos hasznos kiegészítő érhető el, amely segíthet ebben: Turbo kefe a hosszú szálú szőnyegek porszívózásához, AquaStealth felmosófej a padlófelületek gyors és hatékony felmosásához. A kárpitozott bútorokon, szőnyegeken előforduló foltok tisztítását a nagynyomású fúvókával ellátott takarítógépek tökéletesen megoldják.

 

Thomas termékválasztékában mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb készüléket: vízszűrős takarítógépek, hibrid technológiájú porszívók és takarítógépek, valamint vezeték nélküli modellek sorából lehet választani.

 

babamamatudakozo kuponkóddal kedvezményesen tudod megvásárolni Thomas készülékedet az akcióban részt vevő partnereknél.

 

www.thomas.hu

Ajánló

Amikről még nem hallottál.
Ötletek első gyermekeseknek!
Egy kis segítség, ha úton van a testvér.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Hiszek a szerelemben. Mi másért vetettem volna bele magam olyan gyakran? Soha nem tartott sokáig, és ilyenkor a szívem megszakadt, vagy bezárult. De ez nem akadályozott meg abban, hogy legközelebb újra megnyissam. Aztán újra és újra.

- Nora Roberts -

A legjobb baba ajándék!