babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Miért a Liliputi hordozós mama kabát (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

"Várandós voltam a második babámmal. Jöttek a hidegek, nőtt a körméret, fújt a szél, esett az eső, én meg októbertől minden reggel azon bosszankodtam, hogy a férjem melyik pulcsiját tekerjem magamra.

Nagyon sok pénzem állt felesleges, bosszantó ruhadarabokban, hisz a kismamaruhákat amúgy is aranyban mérik. Egyre inkább romokban hevert az önbecsülésem. Aztán osztottunk, szoroztunk, majd egy nappal később (félelmetesen gyorsak, esélyed sincs meggondolni magad) megérkezett ez a szürke CSODA. A Liliputi hordozós mama kabát

 

Másnap meg is járattuk. Táskát se kellett vinnem, a mély zsebeibe belefértek a nélkülözhetetlen elemek. Mivel nincs autóm, így nekem elengedhetetlen egy funkcionális ruhadarab, ami alá nem kell beöltözni, ami nem ázik át, hisz legalább napi kétszer meg kellett tennem az ovi-otthon távot. Nem mellesleg szeretünk túrázni is. Aki pedig autóval jár, mennyivel egyszerűbb, hogy nem kell levenni az overállt az autóban, majd ha kiszálltok felvenni. Mivel a hordozós mama kabát alján a gumi behúzható, kiengedhető, illetve a hátsó cipzárt is kényelmesen el lehet érni, nem akadályoz a szélesebb, nagyobb lépések megtételében sem. Azóta megszületett a kisfiam, akit tíz napos korában kezdtem hordozni. A szélsőséges időjárásnak köszönhetően áprilisig volt alkalmam használni a babával a kabátot és annak kiegészítőit. Mivel ő refluxos volt, a napja nagy részét a kendőbentöltötte. Hatalmas segítség volt, hogy bármikor mozdulnom kellett, ki kellett mennem, vagy épp készülődtünk a nagyfiamért, csak rákaptam a kabátot és már indultunk is. Nem kellett letekerni a babát, és beleszuszakolni egy olyan overálba, amiben elvész a pici teste. Nekem sem volt szükségem alatta semmire. A telet pólóban nyomtam végig benne, ha extrém hideg volt, vagy sokáig kint szándékoztam tartózkodni, egy vékony hosszúujjút vettem alá. A hóesésben is szuperül bevált ez a szett, mivel vízlepergető, szélálló, légáteresztő SoftShell anyag, belül puha MicroPolar bélés.  Hamarosan újra itt a hideg, reggelente igencsak megcsipked bennünket az ősz. Most fogom először bevetni háton hordozva a kabátomat, nagyon várom! Mivel 4 az 1-ben  kabát (várandós, elöl-hátul hordozós és női kabátként is hordható).

 

És ha már a gyerekek kinőnek alóla (akár 9 szezon!) még mindig ott marad neked csinos és meleg kabátként, mert az időtálló anyaga nagyjából elnyűhetetlen. Mondjuk, nekem biztos hiányoznak majd belőle a kalimpáló lábak."

 

Prekker Dóra

Ajánló

Praktikák tőlünk Nektek!
Mire figyeljünk...
Kaland ... játék ... félelmek?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Hiszek a szerelemben. Mi másért vetettem volna bele magam olyan gyakran? Soha nem tartott sokáig, és ilyenkor a szívem megszakadt, vagy bezárult. De ez nem akadályozott meg abban, hogy legközelebb újra megnyissam. Aztán újra és újra.

- Nora Roberts -

A legjobb baba ajándék!